Η Ομάδα μας

αποτελούμενη από εξειδικευμένους κτηνιάτρους και συνεργάτες, διαθέτει εμπειρία ετών και γνώσεις στις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Ιωάννης Παρατσόκας

Ο Ιωάννης Παρατσόκας αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2018. Παράλληλα με την αποφοίτηση του, η δράση του ως κτηνίατρος εκτείνεται προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Ελληνική φιλοζωική εταιρία, περιθάλποντας ζώα που χρήζουν ολιστικής φροντίδας. Μετά την απόκτηση του πτυχίου του πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην πανεπιστημιακή κλινική CEU Cardinal Herrera University της Βαλένθια (2018), αποκτώντας εμπειρία στην χειρουργική μικρών ζωών. Στην συνέχεια, τα έτη 2019-2021 εργάστηκε στην Πλακεντία Κτηνιατρική κλινική στην αντιμετώπιση επειγόντων ,παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών, καθώς και την διαχείριση ασθενών ζωών κατά την διάρκεια νοσηλείας μακράς διάρκειας.   Από τις αρχές του 2022 παρακολουθεί το πρόγραμμα εξειδίκευσης πάνω στην υπερηχοτομογραφία (GENERAL PRACTITIONER CERTIFICATE IN ULTRASOUND, Improve international). Το επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στη χειρουργική μαλακών μορίων και την υπερηχοτομογραφία σε ζώα συντροφιάς. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε συνέδρια κτηνιατρικής στην Ελλάδα έχοντας την θέληση για διαρκή εκπαίδευση και καινοτόμες τεχνικές.

Ευστάθιος Ρουμπέας

Ο Ευστάθιος Ρουμπέας αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010. Την περίοδο 2010-2011 εργάστηκε ως μετεκπαιδευόμενος κτηνίατρος στην Μονάδα Παθολογίας Ιατρικής Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Στη συνέχεια, την περίοδο 2011-2013, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (MSc) στην ίδια κλινική, ενώ παράλληλα (2011-2013) εργάστηκε στο Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Πυλαία). Το 2013-2014 υπηρέτησε στο Γ’ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Στρατού (Θέρμη, Θεσσαλονίκη) με την ειδικότητα του κτηνιάτρου. Το 2015-2021 εργάστηκε στη Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική (Αγία Παρασκευή, Αθήνα) ως ειδικός παθολόγος. Την περίοδο 2018- 2019 παρακολούθησε πρόγραμμα εξειδίκευσης πάνω στην Κτηνιατρική Αιμοκάθαρση και στις Εξωσωματικές Θεραπείες και έγινε μέλος της αντίστοιχης ακαδημίας University of California, Davis, Hemodialysis Academy. Το επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην Εσωτερική Παθολογία, Νεφρολογία και Αιμοκάθαρση. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια σε πανελλήνιο επίπεδο και έχει δημοσιεύσει σε διεθνή κτηνιατρικά επιστημονικά περιοδικά.